تعب شديد في الظهر أثناء الدوره الشهريه

رقم الاستشارة الطبية: 29500
تاريخ الاستشارة: 5 سبتمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 381
زائر
اعاني من تعب شديد في ظهري أثناء الدوره الشهريه ف البدايه روحت لدكتور عظام بس قالي انه تعب عادي وكتبلي مرهم بس وبعدين روحت لدكتوره نسا وتوليد وقالتلي تعب عادي وكتبتلي على مسكن هل في بدائل طبيعيه غير المسكنات لان انا باخدها بقالي كتير جدا وبابا بيحذرني منها كتير بس للاسف بيبقا تعب فظيع في ضهري ومبقدرش اتحمله

وهل الشرخ الشرجي له علاقه بالدوره الشهريه بيتعبني اوي بردو في ايام الدوره بس وبردو دا من الاسباب اللي بتخليني الجأ للمسكنات اخدت دافلون الشرخ بس مرتحتش عليه
ارجو الافاده وشكرا جزيلا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
مسكنات عند الم الدوره الشهريه

Dr Marwa Ibrahim

الاخت الكريمة ، ان حدوث آلام وقت الدورة الشهرية طبيعي وهو يحدث نتيجه لانقباضات الرحم ، تم ايجاد علاقة بين حدوث التبويض وان تكون الدورة في هذا الشهر مؤلمة ، يمكنك استخدام اقراص خاصة بتشنجات الرحم والام الدورة الشهرية قبل ٥ايام من موعد الدورة وخلال الدورة اقراص menoprocond فهي تحسن من اعراض ما قبل الدورة وتقلل ايضا من الام الدورة بالنسبة للشرخ الشرجي يمكنك استخدام كريم neohaemorrhan لعلاج الشرخ بالاضافة الي دافلون لتقوية الاوردة وتقليل الاحتقان