تعبانة وجسمي مافيش فيه طاقة

رقم الاستشارة الطبية: 21822
تاريخ الاستشارة: 23 مارس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 544
زائر
انا تعبانه جدا ومش بقدر اعمل اى حاجه جسمى مش فيه طاقه انه يعمل اى مجهود والدكتور قالى انه ضعف عام وكتبلر فيتامينات ولسه تعبانه انا مكتئبه جدا ونفسيتى تعبانه مش بحب اتعامل مع الناس بخاف انهم يخلونى اغلط كل حاجه فى المجتمع غلط او معظمها بخاف اتأثر بهم انا نفسى اثر فيهم لكن جسمى ونفسيتى مش مساعدينى انا بحب ربنا جدا وبحكيله كل حاجه ا
انا مش ليا صحاب وبقعد فى البيت ممكن اقعد بالشهور مش اخرج ولا اشوف الشمس انا لما اشوف الشمس يحس ان الضوء بتاع الطبيعه شديد وبحس انى اول مره اشوفها انا بصمم لنفسى حياه ف

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
أنصح حضرتك بالخروج من البيت وعدم الجلوس في البيت فترة طويلة وعمل أصدقاء للخروج من هذه الحالة وزيارة طبيب نفسي للتحدث معه وعمل صورة دم كاملة لإستبعاد وجود أنيميا أم لا.