ترجمة تقرير أشعة الرنين بسبب الم الركبه

رقم الاستشارة الطبية: 13543
تاريخ الاستشارة: 6 أكتوبر 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 3564
زائر
استفسار بخصوص الم الركبه بعد الكشف طلب رنين ع الركبه وتمت ارجو المساعده مرفق صوره التقرير نرجو راى المختص والعلاج وهلا تحتاج عمليه ام علاج طبيعي

الجنس
أنثى
العمر
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

المرفقات

  • 58EF48C5-4D88-4C20-A667-ED9C2D762F0A.jpeg
    58EF48C5-4D88-4C20-A667-ED9C2D762F0A.jpeg
    821.6 KB · المشاهدات: 5,628

Dr. Mohamad Ahmed

اخصائي أورام وأمراض الدم وزرع النخاع العظمي
ألف سلامة لحضرتك
أشعة الرنين بتقول أن في جزع شديد في أربطة الركبة يمكن استعمال المسكنات وباسط العضلات وان لم تتحسن الحالة يبقي عملية بس كل ده بعد مراجعة طبيب جراحة العظام

Dr. Rasha Gamal Eldin

أخصائي جلدية وتناسلية وتجميل وتغذية علاجية
يوجد ماية بسيطة علي الركبة مع تير بسيط للاربطة مع خشونة بسيطة
كله يحتاج لعلاجات بسطة مضادة للالتهاب مع أربطة وراحة مع استشارة الطبيب