تخشب فى الظهر بعد الجلوس لفترة

رقم الاستشارة الطبية: 15669
تاريخ الاستشارة: 12 نوفمبر 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 232
زائر
حصلى الام فى اسفل الظهر مع وجع الركبه وارتفاع فى الحرارة لمده يوم. اخذت مخفض للحرارة، الحراره راحت، والام الركبه ايضا، لكن اسفل الظهر لسه فى الالام لما اقعد لفترة طويله وبيحصل تخشب فى ظهري، لكن لما اتحرك مش بحس بأى الالام خالص وبقدر اعمل كل حاجه.

واحيانا لما اقعد وامدد رجلى على الارض وابد ارفع رجلى لفوق بيبقى فيه وجع فى ظهرى شديد او لما ارجع بمشط رجلى للوراء وبعدين حصل الالام عند منطقه القلب

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا استخدم
تشخيص الطبيب
لم ازر
التعديل الأخير بواسطة المشرف:

Dr.nashattalat

أخصائي جراحة العظام
ممكن تستخدم موبيك ٧،٥مللي بعدالعشاء ونيوروتون حبوب مرتين يوميا وعمل اشعه رنين مغناطيسي علي الفقرات القطنيه والعجزيه والعرض علي طبيب عظام