تأخر في الدورة الشهرية

رقم الاستشارة الطبية: 24629
تاريخ الاستشارة: 4 يونيو 2021
أجوبة: 3 / مشاهدات: 261
زائر
انا عايزة اعرف هل الدورة اتاخرت ولا لا الانها جاتني الشهر لي فاتت يوم 1 لحد يوم 7 ولحد دلوقتي ماجتنيش وكنت عامله عمليه سحب تبويض عشان اعمل حقن مهجري 22 ابريل وهل كدة بعد العمليه عملت لخبطة ولا كدة استنى شويه ولا اعمل فحص بالبيت واكون حامل او استنى لو جات عشان اكمل العمليه الحقن عايزكم تفيدوني ضروري جدااا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد حاليا
تشخيص الطبيب
استشاري نساء ولوليد
التعديل الأخير بواسطة المشرف:

Dr Eman Mohammed

أخصائي أمراض النساء والتوليد
اعملي فحص منزلي لتعرفي تكوني حامل ولالا

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
انتظرى الى يوم عشره سته وقومى بعمل تحليل حمل بالدم لتاكيد الحمل ام لا.واذا لم يوجد حمل فهذا التاخر والخلل بالدورة له اسباب كثيره.فقومى بتكملة عمليه الحقن المجهرى كما خطط لكى

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
ممكن التأكدمن وجود حمل أم لا بعمل اختبار حمل بالدم.