اشكر الصفحه للتواصل معاي والرد السريع منذ اسبوع لي...

رقم الاستشارة الطبية: 61892
تاريخ الاستشارة: 4 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 85
زائر
اشكر الصفحه للتواصل معاي والرد السريع منذ اسبوع لي استفسار انا عندي بهاق شامل وأصبت ببقع بنيه من الشمس واستخدمت كريم تريتوسبوت عملي التهاب وغمق البقع أكثر الصفحه والدكتور الي انا متابع معه رشحلي كريم mbeh هيدركينون 20% تركيبه من الصيدليه وحضرتكم قولتم ليه استخدمه 3 شهور السوال وارجو الرد عليه هل1- الكريم ممكن يعمل نتيجه عكسيه أو يزود التصبغ هل أمن ليه والسوائل الثاني 2- هل التوتر والقلق ممكن يوثر بالسلب معلش انا تعبكم بالاسئله بس الواحد مظهره بقا صعب مش عارف اعمل اي انا مسمع علي السوشيال ميديا أن ماده الهيدركينون ماده ضاره لاكن كل الدكاتره الي ذهبت اليها قالو علي الهيدركينون 4% أو 20% ارجوكم ساعدوني ولا تتجهلوني لاني اثق بشكل كبير في علمكم وامانتكم

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
عاظي
الحالة النفسية
سيئه
أمراض مزمنة
نقص افراز الغده
أدوية مستخدمة
ثروكسين
تشخيص الطبيب
بهاق

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بص مفيش دوا ملهوش اثار جانبيه
وبالنسبه للكريم أن شاء الله مفيش نتيجه عكسيه لكن لازم متابعه مع الطبيب المختص بالأمراض الجلديه علشان يتابع التحسن
والحالة النفسيه السيئه طبعا بتؤثر لأنها بتؤثر علي المناعه
وطبعا المرض صعب فلو أخذنا نتيجه تحسن ٩٠ ٪ مثلا ده كويس