عندي بهاق وتم توحيد جسمي من فتره كبيره ولكن ظهرلي بقع...

رقم الاستشارة الطبية: 61654
تاريخ الاستشارة: 29 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 118
زائر
عندي بهاق وتم توحيد جسمي من فتره كبيره ولكن ظهرلي بقع بنيه من الشمس وذهبت الي طبيب كتب لي هذا الكريمmbeh عباره عن هيدركينونو20% ولي 15 يوم استخدم هذا الكريم ولم أري نتيجه اضع الكريم لمده تلت ساعه او نصف ساعه هل هذا الوقت كافي ام استخدمه لمده اكبر مع العلم اني قبل هذا استخدام ليزر Q switch للتصبغات 3 جلسات الجلسه الأولي حصل تقشير وتحسن في القصر العيني والكن عملت جلستين في مكان اخر لم يحدث تقشير وحدث تحسن بسيط جدا اي السبب مع العلم أن القصر العيني فالي معاد المره الأخري بعد 5 شهور فا انا مش قادر اتحمل 5 شهور عشان اروح هناك انا تعبت نفسيا. جداا ومش عارف اعمل اي هل الكريم ده جيد لو استخدمته هل استخدمه نصف ساعه علي البشره ام اعمل اي ارجوكم ردي علي حتي لو بنصيحه لوجه الله

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
عاديه
الحالة النفسية
سيئه جدا
أمراض مزمنة
نقص الغده الدرقيه
تشخيص الطبيب
بهاق

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الكريم دة ممتاز لحالتك لكن محتاج صبر علي الاقل ٣ شهور
لكن لا يجب التعرض للشمس
استعمل واقي شمس صباحا ويا ريت متنزلش في الشمس اصلا
استخدمه مرة في اليوم لمده شهر ثم مرتين لمده شهر ثم ثلاثة لمده شهر
ولو بعد شهر في تحسن ولو بسيط استخدمه مرتين يوميا لمده شهرين ومتزودش الجرعه الي ٣ مرات
لكن لو حدث تحسس جلدي منه استخدم كريم هيدروكورتيزون ١٪
ارجو الصبر الموضوع مش سهل لكن حتخف وتبقي كويس وحتفرح بالنتيجه
إن شاء الله