بنتي ليها يومين سخونة عالية بسبب الانفلونزا وتكسير بالجسم وسيولة بالأنف واليوم درجة الحرارة وصلت ل ٤٠ واشتكت من الغثيان والاحساس بالميول للقيء...

رقم الاستشارة الطبية: 37814
تاريخ الاستشارة: 28 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 362
زائر
بنتي ليها يومين سخونة عالية بسبب الانفلونزا و تكسير بالجسم و سيولة بالأنف و اليوم درجة الحرارة وصلت ل ٤٠ و اشتكت من الغثيان و الاحساس بالميول للقيء استعملت معاها الكمادات و فيفادول كل ٦ ساعات و اليوم الحرارة يا دوب تنزل ٣٨.٩ و خلال ٣ ساعات تكون ارتفعت ثاني فأخذتها للحمام روشتها لمدة ٥ دقايق بماء فاتر و ادتها لبوسة على طول و بعد مرور ٥ دقايق البنت راحت مرجعة اللبوسة زي ما هيا لبرا و كانت سايحة و مش عارفة هيا طلعتها ازاي و هل في طريقة معينة عشان ما تقدرش تخرجها ؟ مع اني كنت متأكدة وقتها بعد ما حطتها انها دخلت و معرفتش ارجع استعملها طبعاً فرحت حطيت ليها لبوسة ثانية دلوقتي بس شاكة انه يكون كده الجرعة زادت عليها و هيا المفروض كل ٨ ساعات فهل استمر على نفس الجرعة ولا اغير موعد الجرعة الجاية ؟ يا ريت تجاوبوني عشان اطمن

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
الحالة النفسية
سليمة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
فيفادول أقراص ٥٠٠ ، لبوس روفيناك ٢٥
تشخيص الطبيب
عدوى فيروسية - انفلونزا

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الذي كانت اللبوسة خرجت في نفس الوقت فلم يتم امتصاصها ولا مانع من استعمال اخري
الأفضل هو استعمال اللبوسة كل 12ساعة مع فيفادول كل 8ساعات لكي لا تتسبب في حدوث اسهال
يجب أيضا تناول أقراص لزيادة المناعة والقدرة علي مقاومة الفيروسات مثل zinc ACE مرتين يوميا مع شرب السوائل الدافئة وتناول الأطعمة المحتوية علي فيتامين سي كالليمون والعسل والبرتقال والجوافة