السلام عليكم بنتي عمرها أسبوع اول يومين رضعت طبيعي ومن...

رقم الاستشارة الطبية: 61259
تاريخ الاستشارة: 19 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 102
زائر
السلام عليكم بنتي عمرها أسبوع اول يومين رضعت طبيعي ومن بعدها جتلها الصفره الدكتور قال لينا اوقف رضاعه تلات أيام واشفط صدري وارمي اللبن واداني دواء للصفراء واداني لبن هيرو 1 كانت بتاخد اللبن بصعوبه وكانت رفضاه اديته ليها بالسرنجه والصفراء واضح علي جسمها وعينها انها قلت بس هي نايمه 24 ساعه وبقت رافضه الرضاعه للعلم انها كانت مولوده رابع يوم التاسع وكانت فايقه في بطني وشفطوا ليها وبعدها دخلت حضانه ساعتين وخرجت .

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه جامعيه
الحالة النفسية
بخير
أمراض مزمنة
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
متقلقيش
ارجعي للرضاعه الطبيعيه بسرعه
قبل ما البنت تنسي صدرك
عوديها علي طعم لبنك في الاول بأنك تشفطي لبنك وتحطيه في السرنجه وتشربيه لها وبعد كده واحده واحده رضعيها من صدرك بس اهم حاجه تكوني شادة الحلمات بالشفاط علشان تبقي طويله وتعرف البنت تمسكها بفمها
وصحيها متسبيهاش نايمه لان الصفراء بتعمل نوم كتير للطفل
كل ساعتين صحيها وشربيها علشان الصفراء تخف كمان الرضاعه مهمه جدا لها
تصحيها من النوم بأنك تضربي علي كف رجلها بإصبعك السبابه ضربه خفيفه تنبهها