بنتى عمرها سنتين ونص وعندها مغص وبتعيط وعماله تتقلب على السرير ومش عارفه تنام خالص ولو نامت تصحى بعد ساعه نفس الموضوع ممكن الرد ياريت بسرعه

رقم الاستشارة الطبية: 58623
تاريخ الاستشارة: 26 أبريل 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 116
زائر
بنتى عمرها سنتين ونص وعندها مغص وبتعيط وعماله تتقلب على السرير ومش عارفه تنام خالص ولو نامت تصحى بعد ساعه نفس الموضوع ممكن الرد ياريت بسرعه

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب العرض علي الطبيب سريعا للفحص وعمل سونار علي البطن والحوض
كما يجب اجراء تحليل براز وبول وتحليل صورة دم كاملة
يمكنك اعطاء الطفلة شراب VISCERALGIN 5 سم مرتين يوميا لتقليل التقلصات