بقالي فترة بحس بحاجة زي عدم اتزان اكون واقف او قاعد وفجأة تضربني دوخة لمدة ثواني او دقيقة -- لما العيال تكون بتزن جمبي مببقاش قادر استحمل...

رقم الاستشارة الطبية: 36974
تاريخ الاستشارة: 12 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 251
زائر
بقالي فترة بحس بحاجة زي عدم اتزان اكون واقف او قاعد و فجأة تضربني دوخة لمدة ثواني او دقيقة -- لما العيال تكون بتزن جمبي مببقاش قادر استحمل الصوت العالي وبتعصب عليهم -- و اوقات احس بضيقة نفس و تسارع ضربات قلبي --- ده ممكن يكون ايه او اكشف تخصص ايه

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
أعمل

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
عدم الاتزان غالبا بتبدأ بفحص الأذن ثم تقوم بعمل بعض الفحوصات مثل cbc
T3,t4&TSH
وعرضها علي طبيب باطني
وشكرا