بداية التعب كان يوم 4/5/2022 حصل سخونة مفاجة وصلت 41.5 وبعدها حصل تخشب للجسم كلو ومش بتحرك ولا بتكلم اخدت خافض حرارة كتبه الدكتور الحرارة نزلت...

رقم الاستشارة الطبية: 43680
تاريخ الاستشارة: 22 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 157
زائر
بداية التعب كان يوم 4/5/2022 حصل سخونة مفاجة وصلت 41.5 وبعدها حصل تخشب للجسم كلو ومش بتحرك ولا بتكلم اخدت خافض حرارة كتبه الدكتور الحرارة نزلت والجسم فك واتكلمت معادا الرجل اليمين مش بتتحرك خلاص وحصل فيها ورم من منطقة السمانة ختي اخر مشط الرجل عملت اشاعة) دوبلر) بينت ان في تجلت في الاوردة العميقة بالرجل اليمين (DVT) وبعدها كشفت مخ واعصاب علشان حركة الرجل ومعا العلاج في تحسن في حركة الرجل لكن التورم الي في الرجل لسه موجود مع تنميل وسخونية في الرجل اليمين بس والتنميل والسخونية بتزيد لما انزل رجلي علي الارض

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
كيتولاك، اسبرين 81،انتودين،
تشخيص الطبيب
توتر عصبي في الوريد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
ممكن يكون في التهاب خلوي cellulitis وده محتاج حقن بنسللين طويل المفعول كل اسبوعين بعد عمل اختبار حساسيه ومضاد تجلط
ارجو عمل اشعه مقطعية ع المخ
التوجه لأخصائي مخ واعصاب

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب عودة إجراء الدوبلر علي القدم مرة اخري لاستبعاد وجود تجلط بالاوردة العميقة كما يجب إجراء التحاليل الآتية
D dimer
Pt ,ptt , INR
Complete blood picture
يمكنك تناول أقراص alphinternثلاث مرات قبل الاكل بساعة