بحس بأخناق بأسفل الرقبه والنفس واحيانا صداع بس لما بيجى بيستمر معايا يومين او تلاته واحيانا ضربات قلبى بتكون قويه ورعشه فى ايدى واحيانا دوخه بس...

رقم الاستشارة الطبية: 38257
تاريخ الاستشارة: 6 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 263
زائر
بحس بأخناق بأسفل الرقبه والنفس واحيانا صداع بس لما بيجى بيستمر معايا يومين او تلاته واحيانا ضربات قلبى بتكون قويه و رعشه فى ايدى واحيانا دوخه بس الدوخه على فترات متباعده وايضا على فترات متباعده نغذات فى الصدر ولكن فى اماكن مختلفه وكل هذه الاعراض تزيد عند ششرب القهوه مع العلم انى لم اشربها باستمرار عملت تخطيط القلب ولكن سليم وتحليل انميا وكانت 11 وغده درقيه وكانت tsh 1.33 و t3 2.95 و t4 1.19

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
اخصائيه تخاطب
الحالة النفسية
عاديه
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا استخدم
تشخيص الطبيب
لم اذهب

Dr Nehad Mohammed

استشاري طب الأسرة
الف سلامه عليكي
هل قمتي بفحص الغده الدرقيه أو عملتيلها اشعه تلفزيونيه
نصيحتي عمل تحليل سكر تراكمي وعمل تحليل TSH في معمل ثقه
وقياس ضغطك وعمل اشعه تلفزيونيه على الغده الدرقيه
وابتعدي عن الكافيين حاليا تماما لحين التشخيص
وان شاء الله خير وطمنينا عليكي