انا دورتي منتظمه و برضع و كنت عاوزه احمل لان زوجي هيغيب...

رقم الاستشارة الطبية: 61489
تاريخ الاستشارة: 25 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 118
زائر
انا دورتي منتظمه و برضع و كنت عاوزه احمل لان زوجي هيغيب سنتين ف السفر و هيسافر بعد شهرين كنت عاوزه احمل بسرعه ان شاء الله ممكن منشط انا و برضع احمل و لو مينفعش انا ممكن افطم بنتي لان بنتي عندها سنه و سبع شهور ممكن بعد ما افطمها اخد منشط

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
ديفاكوت

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
خذي منشط clomid ٥٠ مجم قرص كل ١٢ ساعه لمده ٥ ايام من تاني يوم دورة شهريه
لكن افطمي بنتك الاول
وبعد كده من اليوم العاشر وحتي اليوم ١٥ من الدورة ارجو الجماع لو دورتك منتظمه وبتيجي كل ٢٨ يوم
ولو مش عارفه ايام تبويضك استعملي شريط الحمل المنزلي للتأكد أنها ايام تبويضك ولما تلاقيه إيجابي اجتمعوا انتي وزوجك
ولو عايزة تاخدي إبرة تفجيريه خديها في اليوم ١٢ للدورة وبعد كده اجتمعوا بشكل منتظم لكن لازم الطبيب يعطيهالك لما يلاقي بويضه كبيرة وناضجه بالسونار