اول الموضوع بدأت استخدم فيسوكورت اسبوع في الاول بعد كدا كذا مره متقطعه كل ما يجيلي التهاب تقريبا وبعدين اكتشفت انه بيزود الموضوع اكتر وبيعملي زي...

رقم الاستشارة الطبية: 50713
تاريخ الاستشارة: 19 أكتوبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 68
زائر
اول الموضوع بدأت استخدم فيسوكورت اسبوع في الاول بعد كدا كذا مره متقطعه كل ما يجيلي التهاب تقريبا وبعدين اكتشفت انه بيزود الموضوع اكتر وبيعملي زي تأكل في الجلد انا المكان الوحيد الي كان في حساسيه او التهابات جانب الفتحه كدا بالظبت من النحيتين وبعدها بطلته وبعدها بكتير يعني من سنه الا شوية بطلته بس الافرازات بقا بدأت تتغير تبقا مجبنة ولونها ابيض والالتهاب الي على جانبي الفتحه زي ما هو مع تقشير كدا وتآكل آثر الكريم عاوزه حل لموضوع الافرازات والحساسيه الي في الجلد دي والافرازات كتيره جدًا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
الحالة النفسية
جيده
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
فيوسيكورت كريم يحتوي علي كورتيزون وهو يؤدي إلي ترقق الجلد ويؤدي الي نمو الفطريات
فما حدث معك هو التهاب مهبلي بالكانديدا وهي فطريات
طبعا بما انك عذراء مينفعش اللبوس المهبلي
يمكنك اخذ flucoral كبسولة جرعه واحده ودهان gynozole ظاهري
وامتنعي عن استخدام أي كريم كورتيزون