السلام عليكم لو سمحت انا كشفت وكان عندي حرقان بزوري...

رقم الاستشارة الطبية: 98259
تاريخ الاستشارة: 27 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 63
زائر
السلام عليكم لو سمحت انا كشفت وكان عندي حرقان بزوري والحنجرة وبلغم كان بيتكون.. فالحنجرة وكان ف ارتجاع واخدت دواء للمعده وفينادون ودلوقتي بيرجع العرض تاني حرقان واواقات ف الحنجره والدكتور عملي منظار قالي دي حساسية ممكن اعرف اخد اي عشان تهدي معايا الاحساس بالحرقان ده وعندي طنين مستمر ف اذني رغم اني غسلاها ارجو الرد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٤٠١٢٧_٠٠٤٦٤٤.jpg
    IMG_٢٠٢٤٠١٢٧_٠٠٤٦٤٤.jpg
    365.1 KB · المشاهدات: 24

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اري احمرار والتهاب واحتقان
وسواء كان السبب ارتجاع حمض المعده الي البلعوم او هي حساسيه موسميه مثلا ففي الحالتين هو مرض مزمن
لو انتي اجريتي منظار معده ووجدتي التهاب او قرحه معده فيجب تتعالجي منها
لكن طبعا تعملي تحليل ميكروب حلزوني براز لانه غالبا هو السبب
ولو هي حساسيه حتاخدي بخاخ انف
nasonex استمري عليه مرتين يوميا لمده شهر
وبخاخ حلق solvadol
وkokust 10 mg
قرص يوميا لمده ١٠ ايام