انزلاق الغضروفي في الفقرة الرابعة والخامسة

رقم الاستشارة الطبية: 25209
تاريخ الاستشارة: 14 يونيو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 843
زائر
كشفت و عملت اشعه عندي انزلاق غضروفي ف الفقرة الرابعة و الخامسة و اخدت كورس علاج وحزام للظهر و محصلتش اي نتيجة طول الوقت الآلام ف الجزء العلوي ناحية الشمال ف ضهري ... هل مفيش علاج و انا بحب الرياضة ممكن العب جيم او جري بس ولا لا و اي العلاج المناسب انا بقالي كذا سنة ف الموضوع دا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
حساسية صدر
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
انزلاق ف الغضروف الفقرة الرابعة والخامسة

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
تحياتي لكم
ينبعي مراجعة طبيب جراحة المخ و الأعصاب لمعرفة درجة الانزلاق وهل هنالك ضغط على الأعصاب وتأثيره على الصحه العامه وتحديد هل العلاج الدوائي كافي ام يحتاج ايضاا للتدخل الجراحي وهل يوجد موانع من ممارسة الرياضة ودرجتها حتى لانزيد من حدة الأصابه....

مع تمنياتي لكم بالشفاء العاجل