انا من سنه وقفت حبوب منع الحمل وبعدين البريود مش نزلت لمده شهرين فتابعت مع دكتور وطلع عندي هرمون اللبن عالي وبعدها اخدت حبوب منشطه مفيش حمل بردو...

رقم الاستشارة الطبية: 36927
تاريخ الاستشارة: 11 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 297
زائر
انا من سنه وقفت حبوب منع الحمل وبعدين البريود مش نزلت لمده شهرين فتابعت مع دكتور وطلع عندي هرمون اللبن عالي وبعدها اخدت حبوب منشطه مفيش حمل بردو وبعدين اخدت حقن منشطه وتفجيريه لمده شهرين مفيش نتيجه وكل مره التبويض كويس والدنيا تمام بس مش بيحصل حمل فحاليا وقفت منشطات خالص والبريود جيالي دم اسود وكميه قليله جدا ايه السبب

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ممرضه
أمراض مزمنة
لا شئ

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك، ارتفاع هرمون الحليب يؤثر علي عمل المبايض ويؤدي الي تاخر حدوث التبويض
يحب تحليل serum prolactin level لمعرفة نسبة الهرمون ومدة تناول العلاج
ينبغي ايضا عمل باقي تحاليل الهرمونات الخاصة بالغدة الدرقية والنخامية لاستبعاد وجود خلل هرموني يؤثر علي عمل المبايض
كما يجب عمل تحليل السائل المنوي للزوج للتاكد من عدم وجود سبب يمنع حدوث الحمل