انا لاعب ناشئ في كره القدم وبتمرن كتير بس بعاني من مشكله الدوخه والميل للقئ والصداع اثناء التمرين وبتأثر عليا بشكل ملحوظ دون استثناء اي مرَّه...

رقم الاستشارة الطبية: 42943
تاريخ الاستشارة: 11 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 442
زائر
انا لاعب ناشئ في كره القدم وبتمرن كتير بس بعاني من مشكله الدوخه والميل للقئ والصداع اثناء التمرين وبتأثر عليا بشكل ملحوظ دون استثناء اي مرَّه تمرنتها ما بتفارقنيش يعني ولما بكون ف حاله الجلوس وأقف . بأدوخ كمان وديما في خمول وكثره النوم كمان بشكل ملحوظ والنسيان المبالغ فيه اللي بيأثر ع دراستي جدا جدا عملت تحليل صوره دم كامله وكانت النتيجه كويسه وشكرا جدا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
غالبا دي مشكله اتزان بسبب الاذن
اسمها
Beningn paroxysmal positional vertigo
خد ايميتركس قرص قبل التمرين بساعه حيحسن معاك
خد دافالندي قرص يوميا لمده شهر لأنهم وجدوا أن نقص فيتامين د ممكن يؤدي لهذه الحاله

Dr Eslam Mohamed

طبيب ممارس عام
لابد ان يتم متابعه الضغط يوميا قبل التمرين
تحسبا لوجود ارتفاع بضغط الدم
ويجب عمل تحليل غدة درقيه
تحليل جرثومة المعده
عمل تحليل براز
يمكن اخذ قرص درامينكس قبل التمرين يقلل حدة الدوخة والترجيع