انا عندي الم في الجانبين بتوع اسفل الضهر عند الوسط كده ويقاله شهرين من العيد الصغير وعملت تحليل بول طلع في املاح خفيفه وبكتيريا خفيفه وعملت تحليل...

رقم الاستشارة الطبية: 60596
تاريخ الاستشارة: 26 يونيو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 116
زائر
انا عندي الم في الجانبين بتوع اسفل الضهر عند الوسط كده ويقاله شهرين من العيد الصغير وعملت تحليل بول طلع ف املاح خفيفه وبكتيريا خفيفه وعملت تحليل دم طلع في ان عندي التهابات قويه والدكتور قالي ان عندك تيبس ف عضلات الضهر وكشفت باطنه لزياده التاكيد مفيش مشاكل فيها لكن ضهري بحس ان في سكينه في. جنابي مش عارفه اتحرك خالص ع طول نايمه وكمان في حرقان قوي في اخر العمود الفقري كل ما اقف كتبلي علي مضاد حيوي هاي بيوتيك ١٠٠٠ وباسط عضلات برينو ريلاكس ٣٠ ولورنوكسيكام وارثر فاست

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
سكرتاريه
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
هاي بيوتيك ١٠٠٠ وباسط عضلات برينو ريلاكس ٣٠ ولورنوكسيكام وارثر فاست
تشخيص الطبيب
تييس عضلات والتهابات

المرفقات

  • IMG-20230621-WA0072.jpg
    IMG-20230621-WA0072.jpg
    63.3 KB · المشاهدات: 36

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
يجب أن نتأكد اولا ان التشخيص صحيح
ارجو عمل اشعه تلفزيونيه على البطن والحوض الاستبعاد وجود حصوات بالكلى او انتفاخ بهما
واذا لا توجد مشكله يمكنك أداء تمرينات لتخفف من تصلب العضلات وتقلل الشد
واعلمي أن حاله paravertebral muscle spasm تسوء بالراحه يعني لازم تتحركي
تقدري تشوفي طريقه التمارين علي شبكه الانترنت او تذهبي لاخصاءي علاج طبيعي
وطبعا استخدمي كريمات المساج وباسط الع
ضلات