اعانى من الم في منطقه خلف الكعب الالم ليس اسفل القدم ولا علي الجانبين هو مركز فقط في نقطه واحده منطقه التقاء وتر اكيليس مع الكعب وعملت سونار طلع...

رقم الاستشارة الطبية: 38364
تاريخ الاستشارة: 8 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 195
زائر
اعانى من الم في منطقه خلف الكعب الالم ليس اسفل القدم ولا علي الجانبين هو مركز فقط في نقطه واحده منطقه التقاء وتر اكيليس مع الكعب وعملت سونار طلع الوتر سليم وبحاله جيده وقالى علي الارجح دى املاح ودكتور العااج الطبيعى بيقول تكلس في الوتر وعمل جلسات شوك وويف الموجات التصادميه
لو حصل التدخل الجراحى هل لازم يقطع الوتر ولا ممكن ازيل التكلس دا من غير الاضرار بالوتر وهل الموضوع امن
وشكر

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
عادى
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لايوجد
تشخيص الطبيب
عظام

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
سيكون التدخل الجراحى لاصلاح الوتر وازالة التكلس
عليك مراجهة طبيب الجراحة
ونسال الله العافية