انا طالب 3ث , انام 11 او 12 واصحي 5 الفجر المفترض اقل المهم بصحي وبنام تاني والاقي نفسي صحيت 9 الصبح يعني من 12 ل 9 عدد كبير من ساعات النوم ولو...

رقم الاستشارة الطبية: 39576
تاريخ الاستشارة: 2 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 205
زائر
انا طالب 3ث , انام 11 او 12 واصحي 5 الفجر المفترض اقل
المهم بصحي وبنام تاني والاقي نفسي صحيت 9 الصبح يعني من 12 ل 9 عدد كبير من ساعات النوم
ولو منمتش وبدات اذاكر بنام وانا بذاكر مع اني مركز واضاءة الغرفة عالية بنام علي نفسي حرفيا ولابس النظارة بنام عليها ياريت حل

الجنس
ذكر
العمر
الطول
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
طنين في الاذن وارق قبل النوم

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بالاسترخاء وعدم القلق لأنه يؤدى الأرق كما ان الإجهاد والارهاق فى اليوم الدراسي يعتبر عامل مساعد وعليك بعمل صورة دم كاملة وtsh وألاكثار من تناول الفاكهة وعدم الإكثار فى تناول المنبهات مثل القهوة والنسكافية ومراجعةالطبيب اذا لزم الامر