انا حامل باخر الشهر التاني وبحس بضربات قلبي سريعه جدا وصعوبه في التنفس واحيانا الم في المبيض الايسر وجفاف في الفم غير طبعا غممان نفس والارهاق...

رقم الاستشارة الطبية: 60169
تاريخ الاستشارة: 27 مايو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 126
زائر
انا حامل باخر الشهر التاني و بحس بضربات قلبي سريعه جدا وصعوبه في التنفس و احيانا الم في المبيض الايسر وجفاف في الفم غير طبعا غممان نفس والارهاق والاعراض دي بتتعبني جدا وهل في خطر منها

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
قيسي ضغطك وسكر واكشفي صدريه لقياس كفاءه. الرئه و ممكن تحتاجي تمشي علي بخاخ توسيع شعب لان في بعض السيدات بيحدث لهم ضيق شعب هوائيه مع الحمل وتابعي الحمل بالسونار طبعا