انا اخذت الابرة التفجيرية منذ ١٤ يوم واليوم فحصت تحليل حمل بالاختبار المنزلى ظهر خط باهت جدا هل هذا حمل ام من تأثير الابرة مع العلم باقى ٤ أيام...

رقم الاستشارة الطبية: 60882
تاريخ الاستشارة: 6 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 726
زائر
انا اخذت الابرة التفجيرية منذ ١٤ يوم واليوم فحصت تحليل حمل بالاختبار المنزلى ظهر خط باهت جدا هل هذا حمل ام من تأثير الابرة مع العلم باقى ٤ أيام على الدورة الشهرية

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
إبرة تفجيرية ومنشط
تشخيص الطبيب
تبويض ممتاز

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
تحليل البول بياخد وقت شوية علي ما يطلع إيجابي
ارجو عمل تحليل حمل في الدم رقمي أو عادي
ولو حتعتمدي علي تحليل البول ومش عايزة تعملي دم اصبري شوية لحد ما الدورة تغيب حتي لو يومين وبعدها اعملي تحليل حمل منزلي في البول
ربنا يفرحك