عامل جبيرة لكسر الفخذ وحسيت ب حكة في القصبة والم شيلت...

رقم الاستشارة الطبية: 98665
تاريخ الاستشارة: 15 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 52
زائر
عامل جبيرة لكسر الفخذ وحسيت ب حكة في القصبة والم شيلت شوية من الشاش لقيت تآكل و منظر احمر ونسيج في الجلد ايه الحل؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
طبعا ده التهاب ادي الي قرحه والامر يحتاج مراجعه جراح العظام فورا لان الموضوع لو في الجزء الخارجي والذي هو ليس تحت الجبيرة فده سهل نكتب لك علاج وغيارات له لكن يجب نتاكد ان الجلد تحت الجبيرة ليس به مشكله ايضا
ممكن الطبيب يقرر فك الجبيرة وعلاج القرحه او يكتب لك مضاد حيوي فموي وغيارات علي الجزء الظاهر فقط