الم في الجانب اليمين بعد عملية الزائدة

رقم الاستشارة الطبية: 5456
تاريخ الاستشارة: 8 أبريل 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 1312
زائر
عملت عملية الزايده من شهر و اسبوع عملتها جراحه ... الزايده كانت من النوع المزمن ... عملتها بعد م تعبتنى 3 مرات ... بدأ يجيلى تعب تانى ف جمبى اليمين وبيوصل لمنتصف بطنى من تحت القفص الصدرى وساعات بيسمع ف ظهرى من الجمب اليمين وعندى حرقان يشبه ارتجاع المرىء الى كان عندى قبل كده

الجنس
أنثى
العمر
الوزن
أمراض مزمنة
القولون العصبى و ضغطى بيعلى مع التعب
ينصح باجراء اشعه ايكو على مكان الالم والزائده قد يكون هناك التصاقات ما بعدالعمليه
ينصح بتناول مسكنات الالم عند اللزوم

وجود بعض الشعور بالألم بعد استئصال الزائدة قد يستمر لعدة شهور هو أمر طبيعي لا قلق منه طالما اا توجد أعراض مقلقة وعامة يجب اعادة العرض على الطبيب الذي اجرى ااحراحة