المدام بتحس بحاجه تحت الابط الأيسر مدوره وبتتحرك ساعات بحس بوجع وساعات ما فيش وجع واحيانا بيجي وجع في الصدر الايسر

رقم الاستشارة الطبية: 56823
تاريخ الاستشارة: 16 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 172
زائر
المدام بتحس بحاجه تحت الابط الأيسر مدوره وبتتحرك ساعات بحس بوجع وساعات ما فيش وجع واحيانا بيجي وجع في الصدر الايسر
ملحوظه
الحيل مش ظاهر أو ما فيش قلقيعه

الحالة الاجتماعية
متزوج

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض تشير إلي احتمال وجود كيس دهني او تورم بالغدد الليمفاوية ولذلك يجب الفحص لدي الطبيب لمنطقة تحت الابط وفحص الثدي لاستبعاد وجود التهاب خلوي بالثدي أو منطقة قريبة