اللثه مكان ضرس مخلوع قبل كده ورمه ومش عارف اقعد من كتر الالم

رقم الاستشارة الطبية: 39236
تاريخ الاستشارة: 25 فبراير 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 301
زائر
اللثه مكان ضرس مخلوع قبل كده ورمه ومش عارف اقعد من كتر الالم فظيع ممكن اعرف اي مسكن لغيت ما اروح لدكتور اسنان

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
امين مخزن
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
اجمنتين مضاد حيوي 1000
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
عندي اللثه مكان ضرس مخلوع قبل كده ورمه ومش عارف اقعد من كتر الالم فظيع ممكن اعرف اي مسكن لغيت ما اروح لدكتور اسنان
أهلاً بك
يمكنك تناول العلاج الآتي
R. Catafast sachet
كيس على نص كوب ماء يتم عمل غرغرة و يتم بلعه بعدها. مرتين يوميا
R. Oracure gel
مرتين يوميا او عند اللزوم
كما يفضل زيارة طبيب الأسنان في اقرب فرصه. نتمنى لكم السلامة والعافية.

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، إذا كان لديك مشاكل بالمعدة فيجب تجنب تناول المسكنات عن طريق الفم ويفضل تناول الحقن
يمكنك استعمال حقن adolor 30mg مرتين يوميا مع ضرورة العرض سريعا علي الطبيب