الرغبة بالنوم مع وجع البطن بعد سقوط على الطفل على رأسه

رقم الاستشارة الطبية: 36433
تاريخ الاستشارة: 31 ديسمبر 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 212
زائر
ابنى 6 سنوات وقع على رأسه امبارح بالليل وبعد شويه كان عايز ينام وبعدين رجع وبعدين راسه وجعته كان عنده صداع وبعد شويه نام وصخى الفجر بطنه وجعه ونام وصحى الصبح بيرجع وبطنه مازالت وجعاه لكن لايوجد وجع فى راسه دلوقتى هل الامر فى خطوره مستاهل تدخل طبى

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ع

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
بعد إصابة راس الطفل يجب وضعه تحت الملاحظه لمدة ٤٨ ساعه في حالة حدوث إغماء او ترجيع مفاجيء عليكي التوجه الي أقرب مستشفي لعمل اللازم وضروري جدا عمل CT brain
وشكرا

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، مع اصطدام الرأس بجسم صلب كما في حالة السقوط علي الارض ينبغي متابعة الطفل بتركيز لاي اعراض تحدث كالدوخة أو الاغماء أو الميل للنوم أو القيء ، العصبية أو الصراخ
وحينها يجب التوجه سريعا لقسم الطوارئ بالمستشفي لعمل الفحوصات الخاصة بالمخ كالاشعة المقطعية لاستبعاد وجود ارتجاج بالمخ