بعانى من التهابات داخل المهبل خاصا بعد الجماع والافرازات...

رقم الاستشارة الطبية: 99541
تاريخ الاستشارة: 25 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 39
زائر
بعانى من التهابات داخل المهبل خاصا بعد الجماع والافرازات اللى بتنزل عاديه ومفيهاش رائحه
متزوجه جديد وكنت حامل وسقطت فى الشهر الثالث بحبوب سيتوتاك بدون اى عمليه تنظيف وبعد السقاطه حصل جماع بحس بحرقان شديد جدا داخل المهبل وانا بخطط للحمل وخايفه يكون الالتهابات ديه تمنع الحمل وكنت عاوزه اخد لبوس امريزول ن ولكن غير متوفر خالص فى الصيدليات

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
باخد حبوب ايزيكارد عشان سبب السقاطه عندى تجلط الدم

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
فعلا ممكن الالتهابات المهبليه تسبب تأخر حمل
وممكن الالتهابات تكون فطريه
لذلك يجب كشف نساء حتي تري الطبيبه عنق الرحم باستخدام منظار مهبلي وممكن تاخذ عينه من الافرازات
وتجري لها مزرعه حتي تحدد نوع الميكروب وتصف لك الدواء المناسب