السلام عليكم حاسس إن رجلى مش شيلانى وأعصابى سايبه مع إن...

رقم الاستشارة الطبية: 62819
تاريخ الاستشارة: 28 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 450
زائر
السلام عليكم
حاسس إن رجلى مش شيلانى وأعصابى سايبه مع إن بامسك أي شئ كويس وأشد أي حاجه وأزوقها كويس المشكله إن كان عندى دوار ومن يومها وحالى إتغير ضيق تنفس وثقل فى الجانب الأيسر من الصدر وسيبان أعصاب وعملت كل الفحوصات رسم مخ ورنين مخ ورسم قلب وإيكو وتحاليل وكل شئ والحمد لله كويس
وأخر حاجه الدكتور إدالى مودابكس 50 أخدت قرص وبعدها كأنى بموت وضغطى وطا وحرمت أخد الحبايه دى تانى ومعتش عارف أعمل إيه هل اللى أنا فيه ده له علاقه بسيبان الأعصاب

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
نجار
الحالة النفسية
الحمدلله
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
بيتاسيرك 16 سيربروفورت 800 كيروفيت

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بص اي دواء يسببلك اعراض شديدة امنعه تماما طول حياتك
لانك حتبقي عرفت أن جسمك لا يتحمله
اما الأعراض الموجودة في شكواك اسمها
اضطراب الجسدنه
Somatization
ودة بسبب ضغط نفسي شديد
مخك بيترجمه علي أنه الالم جسديه
وده علاجه دواء خفيف مضاد للاكتئاب اسمه سيبرالكس ١٠ مجم
لكن قبل أن نجزم أنه نفسي
يجب أن طبيب المخ والأعصاب يكشف عليك كشف سريري ويعمل لك اختبارات ويستبعد امراض الاعصاب وضعف العضلات
العلاج
مؤقتا خذ betolvex حقنه عضل مرة أسبوعيا