السلام عليكم انا بميل دايما للعزلة و افضل الجلوس وحدي...

رقم الاستشارة الطبية: 62155
تاريخ الاستشارة: 10 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 69
زائر
السلام عليكم
انا بميل دايما للعزلة و افضل الجلوس وحدي كتير مش بحب التجمعات و بتوتر لما يكون مكان موجود فيه تجمعات عندي رغبات انتحاريه كتير و كل يوم بتزيد و جربت الموضوع اكتر من مرة بحس انو النفسيه في النازل بعيط كتير و دايما حزينه وحيدة مليش صحاب الاهل قاسين عليا خسرت ناس كتير غاليه عليا و فراقهم اثر عليا هل انا علي كدا مصابه بالاكتئاب ولا دي شيئ طبيعي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
وحشه اوووي
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
محاولات الانتحار يعني اكتئاب شديد
severe depression
ويجب الحجز الفوري بالمستشفي النفسي للتقييم وطبعا علاج نفسي دوائي وممكن جلسات كهرباء
Electroconvulsive therapy وده الافضل من العلاج الدوائي طالما في ميول انتحاريه