اعراض اسهال ومغص وصداع والم في الرقبة

رقم الاستشارة الطبية: 8964
تاريخ الاستشارة: 21 يونيو 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 755
زائر
ماما قعدت يومين عندها صداع شديد بس هي بتعاني من الجيوب الأنفية فأخدت البخاخة واتحسنت بعد يومين ، بعدها بقت تحس بمغص جامد و أن جسمها سايب وساعات كانت بتحس أن زورها ورقبتها بيوجعوها والنهاردة عندها اسهال من الصبح

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
الضغط وساعات القلب

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
الاعراض تتماشي مع انتان تنفسي هضمي او نزلة معوية لانه ممكن ان تترافق مع الانتان التنفسي العلوي
لذا يفضل استعمال مطهر معوي مع حمية عن الاطعمة الدسمةوتعويض السوائل

Dr. Tarek Abdelaziz

استشاري تخدير (في ذمة الله)
قد تكون هناك اصابه بنزله معويه بجانب التهاب الجيوب الانفيه يفضل استخدام مطهر معوض مثل انتينال او نانازوكسيد مع أقراص ستريبتوكين لوقف الإسهال والمتابعة مع الطبيب المختص وشرب الكثير من الماء والسوائل الطبيعية لتعويض الفاقد فى الاسهال