اعاني من ضعف البول وتقطيعه وحرقان شديد جدا وصعوبة في التبول وكثرة الدخول للحمام مع الم في منطقة العجان وذهبت للدكتور وقالي اخد ادوية ارچينافكت...

رقم الاستشارة الطبية: 45226
تاريخ الاستشارة: 17 يونيو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 548
زائر
اعاني من ضعف البول وتقطيعه وحرقان شديد جدا وصعوبة في التبول وكثرة الدخول للحمام مع الم في منطقة العجان و ذهبت للدكتور وقالي اخد ادوية ارچينافكت و ليڤانيك 750ملي و بلوك ألفا لمدة ٣ اسابيع و ناقص يومين علي ال٣ اسابيع بس المشكلة اني مش قادر استحمل الالم اعمل ايه؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
فترة امتحانات
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
مسكن
تشخيص الطبيب
التهاب البروستاتا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
ارجو عمل اشعه تلفزيونيه بطن وحوض لكي نطمئن ع المثانه ممكن يكون في حصوة
استكمل علاجاتك
زيد عليها ديكلاك ٧٥ مجم مسكن عند اللزوم
الفنترن قرص ٣ مرات اسبوعين
بيبون كبسولة كل ١٢ساعه لمده اسبوع

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الاعراض تشير إلى الإصابة بالتهاب البروستاتا ويتم التشخيص بعمل سونار علي الحوض لتأكيد حجم البروستاتا وعمل تحليل و مزرعة للسائل المنوي
طبقا لنتائج المزرعة يتم تحديد المضاد الحيوي المناسب لعلاج الميكروب
يمكنك تناول العلاج التالي
Prost Ade كبسولة مرتين يوميا
Decongestyl اقماع شرجية مرتين يوميا
بالإضافة للعلاج كما وصف الطبيب