اعانى من نبض فى اسفل الراس وبدايه الرقبه كشفت اكثر من مره والتشخيص يكون شد عضلى عنيف في الرقبه ضاغط على الشريان اللى يضخ دم فى المخ واخذ ادويه...

رقم الاستشارة الطبية: 38114
تاريخ الاستشارة: 3 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 696
زائر
اعانى من نبض فى اسفل الراس وبدايه الرقبه كشفت اكثر من مره والتشخيص يكون شد عضلى عنيف ف الرقبه ضاغط ع الشريان اللى يضخ دم فى المخ واخذ ادويه كتبلى الدكتور ادويه لاحظت انها جميعها لعلاج حالات الاكتئاب زى سيمباتكس او دولو كسبرين لكن جميعها غير مناسبه تجيب نتيجه عكسيه معايا ارجو الاسفاده ضرورى

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرس
الحالة النفسية
جيده
أدوية مستخدمة
باسط عضلات متغير وفيتامين د
تشخيص الطبيب
شد عضلى عنيف ف الرقبه وبدايه انزلاق بسيط فى الفقرات العنقيه و انزلاق غضروفى فى الفقرات القطنيه

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
اعانى من نبض فى اسفل الراس وبدايه الرقبه كشفت اكثر من مره والتشخيص يكون شد عضلى عنيف ف الرقبه ضاغط ع الشريان اللى يضخ دم فى المخ واخذ ادويه كتبلى الدكتور ادويه لاحظت انها جميعها لعلاج حالات الاكتئاب زى سيمباتكس او دولو كسبرين لكن جميعها غير مناسبه تجيب نتيجه عكسيه معايا ارجو الاسفاده ضرورى
اهلا بك
النبض الشديد الناتج من ضغط عضلة الرقبة من المفترض أن يستجيب للعلاج بباسط العضلات، قد تحتاجين إلي جلسات علاج طبيعي للمساعدة على ارتخاء العضلات المتأثرة بالانزلاق الغضروفي كما قد تحتاجين لتعديل جلستك ... يعني أن تحافظين على اعلى الظهر و الرقبة في مستوى واحد ، و يكون الحاسب الالي او الكتب أو اي شاشة بمستوى العين، لضمان عدم تفاقم الانزلاق الغضروفي و زيادة الشد العضلي. نتمنى لكم السلامة والعافية.