استمرار طعم مر بالفم بعد الانتهاء من علاج الميكروب الحلزوني

رقم الاستشارة الطبية: 32219
تاريخ الاستشارة: 18 أكتوبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 238
زائر
كنت باخد العلاج المرفق لمدة 14 يوم لعلاج الميكروب الحلزوني و مع العلاج كنت بشعر بطعم مر جداااا بالفم و دلوقتي أنا خلصت العلاج بقالي 8 أيام و باخد فقط كونترلوك 40 بناء على تعلميات الطبيب
و رغم ان علاج الحلزوني خلص من 8 أيام بس برضه الطعم المر لسه موجود لحد دلوقتي مع ألم فى اللسان زى ما يكون اللسان محروق
هل السبب علاج الميكروب الحلزوني ولا كده فى مشكلة تانية ؟؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
موظف ، عمل اداري
الحالة النفسية
سيئة
أمراض مزمنة
حساسية جيوب انفية
أدوية مستخدمة
كونترلوك 40 + سبازموديچستين
تشخيص الطبيب
ميكروب حلزوني

المرفقات

  • IMG_20211018_211649.jpg
    IMG_20211018_211649.jpg
    34.8 KB · المشاهدات: 81

Dr Hazem Hamada

طبيب أمراض الباطنة والسكر
نعم، هو من الآثار الجانبية للعلاج، وتحديدًا الفلاجيل والكونترولوك. لقد أوقفت الفلاجيل ولكنك ما زلت مستمرًا على الكونترولوك. أقترح تغييره إلى نيكسيام (Nexium 40 mg).