والدتي في الفترة الاخيرة دي بتحس بألم في تقريبا كدا منتصف الرأس من مكان منبت الشعر وبيظهر عليها اعراض غريبة ساعات بتدخل في نوبة من الهلع والضحك...

رقم الاستشارة الطبية: 41716
تاريخ الاستشارة: 11 أبريل 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 393
زائر
والدتي في الفترة الاخيرة دي بتحس بألم في تقريبا كدا منتصف الرأس من مكان منبت الشعر وبيظهر عليها اعراض غريبة ساعات بتدخل في نوبة من الهلع والضحك والبكاء وبتحس بألم في العظم وبرودة وفي ساعات كانت بتدخل في حالة من الغياب عن الوعي وبتتكلم وواعيه بس انا مبحسش ان دي أمي ومش كلامها تقريبا دي حاجه اسمها هذيان او ذهان فا مش عارف والله ولما تفوق بتقول انا كنت واعيه انا بقول ايه وسامعه ايه بس انا بكون عاوزه اعمل كدا فا بالله عليكم حد يفيدني عشان انا ثانوية عامة والله ومش عارف اركز خالص وتقريبا السنة ضاعت مني والصراحة انا تعبت من الناس الجاهلة المحيطين بيا انا وأمي وانهم يربطو الي عند أمي دا بالخرافات والدجل مع اني قرأت الرقية الشرعية على أمي كتير وهي ملتزمة جدا وعلاقتها بربنا الحمدلله كويسه وبرضو مفيش حاجه ودا ماكدلي إن السبب علمي طبي دلوني بعد اذنكم اروح لدكتور ايه او تخصص ايه.

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته باختصار شديد انا والدتي ربنا يشفيها ويعافيها الفترة الاخيرة دي بتحس بألم في تقريبا كدا منتصف الرأس من مكان منبت الشعر وبيظهر عليها اعراض غريبة ساعات بتدخل في نوبة من الهلع والضحك والبكاء وبتحس بألم في العظم وبرودة وفي ساعات كانت بتدخل في حالة من الغياب عن الوعي وبتتكلم وواعيه بس انا مبحسش ان دي أمي ومش كلامها تقريبا دي حاجه اسمها هذيان او ذهان فا مش عارف والله ولما تفوق بتقول انا كنت واعيه انا بقول ايه وسامعه ايه بس انا بكون عاوزه اعمل كدا فا بالله عليكم حد يفيدني عشان انا ثانوية عامة والله ومش عارف اركز خالص وتقريبا السنة ضاعت مني والصراحة انا تعبت من الناس الجاهلة المحيطين بيا انا وأمي وانهم يربطو الي عند أمي دا بالخرافات والدجل مع اني قرأت الرقية الشرعية على أمي كتير وهي ملتزمة جدا وعلاقتها بربنا الحمدلله كويسه وبرضو مفيش حاجه ودا ماكدلي إن السبب علمي طبي دلوني بعد اذنكم اروح لدكتور ايه او تخصص ايه.
أهلاً بك
من الضروري العرض على طبيب مخ واعصاب لمعرفة السبب في الأعراض المذكورة. كما أن من الضروري الحرص على عدم بقائها وحيدة فترات طويلة. بالفعل قد يكون السبب هو الذهان أو الاكتئاب. لكن من الضروري العرض على طبيب. نتمنى لكم السلامة والعافية.

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ، عزيزتي قد يكون ذلك بسبب مرتبط بالمخ فوجود الم بالرأس مع تغيرات بالسلوك ولو مؤقتة تشير الي ذلك
لابد من عمل أشعة مقطعية علي الرأس والعرض علي طبيب المخ والاعصاب مع متابعة قياس ضغط الدم وقياس lipid profile لاستبعاد وجود مشكلة بالتغذية الدموية للمخ