من فترة كنت بوطي كدة فحسيت بلسعة في عصب المؤخرة من ورا وبس لكن بعدها حسيت زي تنميل خفيف بعدها بكام يوم في رجلي وخف دلوقتي كنت بوطي تاني حصل كدة...

رقم الاستشارة الطبية: 40635
تاريخ الاستشارة: 19 مارس 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 350
زائر
من فترة كنت بوطي كدة فحسيت بلسعة ف عصب المؤخرة من ورا وبس لكن بعدها حسيت زي تنميل خفيف بعدها بكام يوم في رجلي وخف دلوقتي كنت بوطي تاني حصل كدة برضو هل ده نتيجة القعدة الكتير لان انا عندي طفلة 7 شهور ببقي شايلاها طول اليوم وقاعدة بيها طول الليل لحد الصبح
ارجو الرد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة بيت
تشخيص الطبيب
لم اذهب

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض تشير الي وجود مشكلة بالفقرات القطنية أو العجزية ولذلك يجب عمل أشعة عادية ورنين مغناطيسي علي الفقرات القطنية والعجزية بعد العرض علي طبيب المخ والاعصاب لتأكيد التشخيص و فحص اعصاب الأطراف السفلية والعضلات
يمكنك استعمال حقن neurobion ثلاث مرات أسبوعيا

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
يحدث التنميل بسبب التهاب الاعصاب او مشاكل بالفقرات او الانزلاق الغضروفى
يجب عمل اشعة رنين على الفقرات ومراجعة طبيب العظام للفحص والتشخيص ويمكنك تناول
نيوروتون قرص بعد الافطار والعشاء
ونسال الله العافية