انا بحس ببرد في فروة الراس ومش بقدر اقعد ولا انام بدون ما البس طقية عشان بتعملي وجع وصداع جدا في راسي وبقالي سنة في الموضوع ده وبيزيد في الشتاء...

رقم الاستشارة الطبية: 40606
تاريخ الاستشارة: 19 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 347
زائر
انا بحس ببرد في فروة الراس ومش بقدر اقعد ولا انام بدون ما البس طقية عشان بتعملي وجع وصداع جدا في راسي وبقالي سنة في الموضوع ده وبيزيد في الشتاء ورواحت مستشفي الجامعة ولدكاترة كتير بس باخد ادويتهم ومافيش فايدة وعملت اشاعة مقطعية و طلع مافيش حاجة ومازلت بعاني من نفس الحاجة دي ياريت الي يقدر يساعدني ويقولي العلاج

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
مريض
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
ذهبت لأكثر من طبيب مرة قال لي اني عندي صداع نصفي و دكتور اخر قال صداع عصبي

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
السلام عليكم حضرتك انا بحس ببرد في فروة الراس ومش بقدر اقعد ولا انام بدون ما البس طقية عشان بتعملي وجع وصداع جدا في راسي وبقالي سنة في الموضوع ده وبيزيد في الشتاء ورواحت مستشفي الجامعة ولدكاترة كتير بس باخد ادويتهم ومافيش فايدة وعملت اشاعة مقطعية و طلع مافيش حاجة ومازلت بعاني من نفس الحاجة دي ياريت الي يقدر يساعدني ويقولي العلاج
احساس البرودة في فروة الرأس قد ينتج من التهابات بفروة الشعر ، أو قد ينتج عن التهاب اعصاب الدماغ مسبب الصداع النصفي ، لذا يرجى التوجه لطبيب جلدية، كما ينصح بأخذ علاج الصداع النصفي بانتظام نتمنى لكم السلامة والعافية.