شاكك ان اخويا بيشرب مخدر الشابو .. وعاوز اعمله تحليل مخدرات في البيت من غير م ابويا وامي يعرفوا .. فدلوقتي انا عاوز اعرف ايه الحاجات اللي هوا بو...

رقم الاستشارة الطبية: 40470
تاريخ الاستشارة: 17 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 408
زائر
شاكك ان اخويا بيشرب مخدر الشابو ..
وعاوز اعمله تحليل مخدرات في البيت من غير م ابويا وامي يعرفوا .. فدلوقتي انا عاوز اعرف ايه الحاجات اللي هوا بو عاملها تبوظ العينة او مطلعش النتيجة بشكل مظبوط.. لان في ناس بتقول لو حط اريال او خل . هتطلع سلبية ..

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
محاسب

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
سلام عليكم
شاكك ان اخويا بيشرب مخدر الشابو ..
وعاوز اعمله تحليل مخدرات في البيت من غير م ابويا وامي يعرفوا .. فدلوقتي انا عاوز اعرف ايه الحاجات اللي هوا بو عاملها تبوظ العينة او مطلعش النتيجة بشكل مظبوط.. لان في ناس بتقول لو حط اريال او خل . هتطلع سلبية ..
أهلاً بك
بالفعل لا يجب وضع اي مواد كيماوية في تحليل المخدرات، لكن تحليل المخدرات المنزلي غير دقيق في بعض الأحيان ، و يجب إجراء تحليل دم . نتمنى لكم السلامة والعافية.