عندي فحص طبي لشغل وانا رايح الصبح ركبت مع سواق بعدها لقيته بيشرب سيجارة من الريحة عرفت انها مش سيجارة عادية تقريبا مخدرات بس مقدرتش احدد نوعها بس...

رقم الاستشارة الطبية: 40202
تاريخ الاستشارة: 13 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 381
زائر
عندي فحص طبي لشغل و انا رايح الصبح ركبت مع سواق بعدها لقيته بيشرب سيجارة من الريحة عرفت انها مش سيجارة عادية تقريبا مخدرات بس مقدرتش احدد نوعها بس طلبت منه عالطول يفتح الشباك و الموضوع مخدش دقايق انا حاليا فطريقي لعمل التحاليل اللي من ضمنها تحليل مخدرات فالبول هل دا هياثر ؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
كيميائي
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
عندي فحص طبي لشغل و انا رايح الصبح ركبت مع سواق بعدها لقيته بيشرب سيجارة من الريحة عرفت انها مش سيجارة عادية تقريبا مخدرات بس مقدرتش احدد نوعها بس طلبت منه عالطول يفتح الشباك و الموضوع مخدش دقايق انا حاليا فطريقي لعمل التحاليل اللي من ضمنها تحليل مخدرات فالبول هل دا هياثر ؟
أهلاً بك على
للاسف التدخين السلبي سواء تدخين عادي او تدخين حشيش يؤثر على الصحة ، قد يظهر في البول حسب كمية الاستنشاق ، غالبا يختفي الحشيش نهائيا من البول بعد ثلاتة اسابيع ل ٤٠ يوم . قد تطول أو تقصر حسب الكمية و المجهود. نتمنى لكم السلامة والعافية.