بنت خالتي عندها مشكلة بدأت من حوالي 6 سنوات وللاسف اعراضها بتزيد وتتطور مع الوقت لدرجة أنها حاليا بتخبط دماغها في الحيطة لما الالم بيزيد وكشفت عند...

رقم الاستشارة الطبية: 37985
تاريخ الاستشارة: 1 فبراير 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 341
زائر
بنت خالتي عندها مشكلة بدأت من حوالي 6 سنوات وللاسف اعراضها بتزيد وتتطور مع الوقت لدرجة أنها حاليا بتخبط دماغها في الحيطة لما الالم بيزيد وكشفت عند اكتر من دكتور مش عارفين السبب .. دي الاعراض اللي بتحس بيها حاليا بحسب وصفها

وجع صعب جدا ف الجزء الشمال .. وشي بيكون منمل عضم وشي وراسي بيكون واجعني لابعرف اكل ولا اتكلم ولا انام ولا اي حاجه دا غير تنميل في ايدي ورجلي
" تنميل ووجع صعب جدا في الجزء الشمال من الجسم بالكامل من الرأس حتى اصابع القدم "

رجاء الافادة وجزاكم الله خيرا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
طبيعة العمل
طالبة
أمراض مزمنة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
التهاب العصب الخامس

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ، يرجي العرض علي طبيب المخ والاعصاب لفحص الأعصاب المخية لاستبعاد وجود مشكلة بالاعصاب كما يجب العرض على الطبيب النفسي فقد تكون الأعراض بسبب المرور بأزمة نفسية أو ضغوط تسبب اعراض عضوية كالتي تعاني منها

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
يجب الفحص جيدا لدى طبيب المخ والاعصاب وعمل اشعة رنين على المخ والرقبة
واذا كان الفحوصات سليمة يجب العرض على الطبيب النفسى
شفاها الله وعافاها