بعد الليزر هل ينفع اكتفي بس ب بيتاديرم ولا لازم ميبو...

رقم الاستشارة الطبية: 63576
تاريخ الاستشارة: 18 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 420
زائر
بعد الليزر
هل ينفع اكتفي بس ب بيتاديرم ولا لازم ميبو كمان
وف حالة الاتنين مع بعض كيف الاستخدام؟ دا مع دا ف نفس الوقت؟
ام نحط واحد وبعد ساعه نغسل ونضع التاني؟؟ ام نحط واحد وبعد ساعه نحط التاني بدون غسل؟ ارجو التوضيح خصوصا لمنطة البكيني.
وف حاله ان عدا اكتر من 3 ايام من وقت الجلسة ينفع استخدم ميبو لاني مستخدمهموش؟ ولا كدا ملهوش لازمة خلاص عشان عدا اهم 3 ايام؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
التعديل الأخير:

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
أي مرهمين مكتوبين مع بعض المفروض يتم وضعهما بالتبادل مع بعض يعني واحد وبعد كام ساعه التاني بدون غسل
ولو وضعتي ميبو بعد فوات ٣ ايام او لم تضعيه مش حتفرق طالما مفيش تهيج أو تسلخ أو حرق