السلام عليكم، ممكن اعرف ايه سبب وعلاج التوتر اللي بسبب...

رقم الاستشارة الطبية: 63734
تاريخ الاستشارة: 23 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 208
زائر
السلام عليكم،
ممكن اعرف ايه سبب وعلاج التوتر اللي بسبب او بدون هو بيجيلي بسبب ف الغالب بس ساعات مجرد التفكير ف حاجات بتوترني عامة حتى لو محصلتش او التفكير في مسؤوليات يومي بيوترني مثلا، والأعراض عامة بتتمثل في ضربات قلب سريعة ووجع بطن ورعشة وعرق غزير وضعف عام ف الجسم،
مع العلم عندي ثبات انه مبينش دة يعني الدنيا مبتخرجش معايا عن السيطرة،
عندي أيضا مشكلة في اظهار مشاعري لما بشعر بالحزن بتوتر لو بان عليا دة بحاول دايما اكتم عشان اتجنب ان حد يسألني مالك لاني بجد صعوبة ف مواجهه مشاعري

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
مشاكل مزمنة ف الجهاز الهضمي تعدد تشخيصي من قبل الدكاترة ولا أعلم ماتشخيصي الصحيح
أدوية مستخدمة
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
يجب الرجوع للطبيب النفسي لمحاوله التفرقه هل هذا عيب في شخصيتك
Personality disorders
حيث ممكن تكوني شخصيه انطوائيه
ومبتحبيش بطبعك تختلطي مع أحد
أو يكون ده اضطراب قلق
ويحتاج علاج دوائي وتعديل سلوكي معرفي