السلام عليكم .. عندي كام استفسار ارجو الرد ابني اربع...

رقم الاستشارة الطبية: 63637
تاريخ الاستشارة: 20 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 83
زائر
السلام عليكم .. عندي كام استفسار ارجو الرد ابني اربع شهور وع طول مناخيره بتخنفر وبيعطس.. لكن اليوم العطس زايد ...بدي قطره لايس كل يوم وبستخدم شفاط ويجيب معايا افراز... هل ده برد... وكمان هل فيه خطوره من استخدام لايس ع الصدر لان ساعات بعدها بحس ف صوت.... ثانيا لما يحصلوا برد مبيحصلش رشح لا الافرازات بتنزل ع الحلق ده طبيعي ولا لا..اعمل ايه ف الحاله دي والعطس طبيعي.. الدكتور مبيكتبش غير لايس وايفيبرونت..... ثالثا هو رايح يطعم هل ف خطوره م استخدام ريباريل جب مكان الحقنه... وشكرا لحضرتكم

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الوزن
7.8

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو الرشح مزمن ممكن يكون حساسيه انف
نزول الإفراز علي حلقه ده عادي والافرازات بتكون سميكه طبعا بتسببله كحه
استخدمي بخاخ ماء البحر
Polymer baby
بلاش ايفيبرونت
ولو صدره بيعمل صوت اعمليله جلسات استنشاق
مرتين يوميا لمده ٥ ايام
ب ٢ مل محلول ملح مع أنبول pulmicort 0.25 ميكروجرام
الريباريل لن يضره استخدميه