ابني عندو سنتين انهاردا عمل براز عادي وف لون اسود ومرا تاني بليل اسود خالص وزي الكور صغيره مش الطبيعي بتاعه وهو شرب عناب كميه كبيره دا طبيعي ومن...

رقم الاستشارة الطبية: 58121
تاريخ الاستشارة: 14 أبريل 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 145
زائر
ابني عندو سنتين انهاردا عمل براز عادي وف لون اسود ومرا تاني بليل اسود خالص وزي الكور صغيره مش الطبيعي بتاعه وهو شرب عناب كميه كبيره دا طبيعي ومن العناب ولا ايه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزز
الحالة النفسية
كويسه
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا يوجد تشخيص

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، قد يكون ذلك بسبب تناول الكركديه ولكن يجب استبعاد الاسباب الخطرة بعمل فحص براز لاستبعاد وجود سبب لنزول دم بالبراز