ابنتي لديها مغص شديد في بطنها

رقم الاستشارة الطبية: 21903
تاريخ الاستشارة: 25 مارس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 438
زائر
بنتي عمرها ٥سنوات ونصف وزنها ٢٥ك تقريبا بقالها يومين بيجيلها مغص شديد في بطنها بس على فترات متقطعه ...معدل شهيتها كويس وروتين حمام البراز مرة يوميا واوقات مرتين .. عملت تحليل البراز ده والطبيب كتب دايجينورم شراب ٥سم ٣ مرات يوميا.. لكن الالم مازال موجود .. طمنوني لو سمحتم

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الوزن
تشخيص الطبيب
عسر هضم

المرفقات

  • IMG-20210324-WA0010.jpg
    IMG-20210324-WA0010.jpg
    159.4 KB · المشاهدات: 190

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
تحليل البراز فيه عسر هضم و بكتيريا فأنصح حضرتك بعمل مزرعة للبراز ومضغ الأكل جيدا و الإستمرار علي دايجينورم وأخذ فسيرالجين شراب 3سم بعد الأكل كل ٨ ساعات و تجنب الشيبسي والأندومي و الأطعمة المصنعة.