بعد العلاقه بينزل مني السائل المنوي كتير اوي و برتاح نص...

رقم الاستشارة الطبية: 61999
تاريخ الاستشارة: 7 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 118
زائر
بعد العلاقه بينزل مني السائل المنوي كتير اوي و برتاح نص ساعه و برضو لما بقوم بينزل السائل المنوي هل كده الحيوانات المنوية مش بتوصل عشان عاوزه احمل و ليه بينزل بكثره كده و كمان عندي بطني من تحت بتوجعني اوي و ناحية المبايض برضو ايش السبب

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
نزول السائل المنوي منك ليس له علاقه بكونك تحملي او لا لان ولو 1 مللي من السائل وصل داخل مهبلك فانه الحيوانات المنويه بتكون مركزه فيه وبتزحف الى ان تصل الى الرحم ويحدث التخصيب وممكن تكون هذه الافرازات التي تحدث معك بعد نصف ساعه ليست سائل منوي ولكنها افرازات منك انت بسبب التهاب مهبلي وده بيدل عليه الالام التي تحدث لك ارجو انك تحددي نوع الافرازات التي بتنزل عليك خلال الشهر كله وسواء لها رائحه او سواء معها حكه حتى نكتب لك العلاج المناسب
لان الالتهابات المهبليه ممكن تعطل الحمل