ألم مع تورم في الجهه اليمني اعلى البطن

رقم الاستشارة الطبية: 16096
تاريخ الاستشارة: 19 نوفمبر 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 555
زائر
لو سمحت لنا عندي جزء متورم ف الجهه اليمني اعلي البطن. وهذا التورم يسبب لي الم شديد من تحته ولا اعرف ان اكل وتعبانه جدا وجسمي وشي وبطني سخنين جدااااا ودرجه حرارتي طبيعيه جدا 36

انا عملت تحليل براز ال pus cells 4-6 والRpcs 6-8 / والقوام بتاعه مائي والالياف العضليه نسبتها كتير والدهون ايضاً فيه كتير كده ممكن افهم المشكله اي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
السكر
أدوية مستخدمة
كولوكوفاج بعد كل وجبه
تشخيص الطبيب
لم ازر

Dr. Gihan Anwar

استشاري باطنة عامة وأمراض روماتيزم ومناعة
تورم والم اعلى البطن من اليمين معناه ان المشكله بالكبد او المرارة وتحليل البراز لن يفيد كثيرا في التشخيص
التحليل لديك معناه وجود التهاب بالقولون لوجود بعض خلايا الصديد والدم
للتشخيص انصحك بعمل اشعه تليفزيونيه على البطن لتقييم الكبد والمرارة
وعمل مزرعة براز و تحاليل وظيفة كبد و مؤشرات التهاب بالقولون مثل سرعة الترسيب و crp