رعشة في اليدين والرجلين

رقم الاستشارة الطبية: 27904
تاريخ الاستشارة: 3 أغسطس 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 796
زائر
انا اعصاب رجلي وايدي الشمال بيرتعشو شويه وبيأثرو عليا جامد وانا ماشيه مبقدرش امشي خالص وبحس اني مش قادره اخد نفسي وببقي واقفه بحس اني هقع وببقي منحنيه لقدام وساعات وانا واقفه اتحرك لوحدي كأني هقع ولما بتكلم مع اي حد غريب جسمي بيرتعش جامد وبتوتر اوي. وساعات واصابع رجلي وايدي بيتحركو لوحدهم بس احساس ارتعاش ايدي ورجلي ده بياثر علي رجلي اليمين كمان وبيخليني مخنوقه جداا وبقعد ابكي

مع العلم اني كشفت مخ واعصاب قالو اني مش عندك حاجه وحولوني نفسيه واخدت مهدءات وادويه اعصاب ومعملتش اي حاجه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
الضغط المنخفض
أدوية مستخدمة
لايوجد
تشخيص الطبيب
لايوجد

Dr Ayman Aguib

أخصائي جراحة مخ وأعصاب و العمود الفقري
اهلا بكي
لازم تحليل كالسيوم كلي و متأين
و عمل تخطيط مخ
بالغالب هذي فعلا اعراض اضطراب القلق و الارق و هو مسكله نفسيه لكن نعمل الفحوصات لنتطمن اكثر علي عدموجود اسباب عضويه للمشكلة

Dr Zahraa Abd El-Hamid

أخصائي طب الأسرة
انت تشعرين ببعض الضغوط النفسية التى تؤثر بطريقة سلبية عليكي وتظهر في الأعراض التي تعانين منها ولديك خوف من مواجهة الأشخاص تسمي الرهاب الاجتماعي وقد تحتاجين إلى استشارة طبيب نفسي وعرض المشكلة عليه بشكل أوضح